Rijopleidingen optische- en geluidssignalen

 

Naast de opleidingen voor particulieren in het normale verkeer, verzorgt Hoogeveen Rijopleidingen tevens rijopleidingen met optische- en geluidssignalen (OGS) voor veiligheidsregio’s door het gehele land.

 

Sinds maart 2015 heeft het Ministerie voor Infrastructuur en Milieu het mogelijk gemaakt om het oefenen ten behoeve van rijopleidingen op de openbare weg toe te staan. Echter is het vereist dat de veiligheidsregio’s hiervoor gecertificeerde OGS-instructeurs inzetten.

 

Professionele chauffeurs

 

Hoogeveen Rijopleidingen biedt als gecertificeerd OGS-instructeur de professionele chauffeurs, in dienst van de veiligheidsdiensten, trainingen en opleidingen aan. Zowel theorie als praktijk, brancherichtlijnen en gespecialiseerde rijtechnieken worden verzorgd. Hoogeveen Rijopleidigen biedt tevens waar-sta-ik momenten en nulmetingen aan. Hierbij kan ook gedacht worden aan complete planningen voor opleidingen en train-de-trainer.

 

Het grote voordeel is dat Hein Hoogeveen niet alleen rijinstructeur is, maar ook in dienst is van de brandweer is als instructeur, bevelvoerder en chauffeur/pompbediende. Hierdoor weet Hoogeveen Rijopleidingen als geen ander hoe het is om te presteren onder druk.

 

Heeft u nog vragen, neem dan vooral contact met ons op!

 

Contactgegevens:

 

Hoogeveen Rijopleidingen

Repelweg 33

5261 SW Vught

 

T: 06 283 478 87

E: hein@hoogeveenrijopleidingen.nl

 

auto | vrachtauto

optische- en geluidssignalen

brandweerinstructeur

 

Hoogeveen Rijopleidingen

Repelweg 33

5261 SW Vught

 

T: 06 283 478 87

E: hein@hoogeveenrijopleidingen.nl